سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مخازن استیل ضد زنگ برای محصولات لبنی

در طی 25 سال گذشته، تقریباً برای تمام شرکت های لبنی بزرگ در سراسر جهان مخازن و تجهیزات پردازش تولید کرده است. این مخازن شامل مخازن شیر خام، مخازن فرآوری خامه، مخازن آب پنیر، مخازن ماست و سایر مخازن تخمیر است.

مخازن محصولات لبنی

مخازن لبنیات عمدتاً مخازن فرآیندی هستند که در آن خامه یا ماست تولید می شود. این مخازن معمولاً دارای کف مخروطی یا مسطح هستند، به وسیله یک صفحه بالشی، نیمه لوله خنک می شوند و کاملاً عایق هستند.

اگر مخازن در داخل خانه قرار داده شوند، با پوسته جوش داده شده ساخته می شوند. در خارج، عایق به شکل دیوارهای آلومینیومی مهر و موم شده اعمال می شود. همزن های خاصی برای اطمینان از اختلاط سبک محصول در مخازن نصب می شود. ترکیب صحیح اجزاء کلیدی برای دستیابی به تولید کارآمدتر و از بین بردن عوارض جانبی مانند کف کردن است.

گزینه های انتخاب شده برای مخازن محصولات شیر:

·          عایق مخزن

·          عناصر اضافی مانند سکوها، نردبان ها، نرده ها

·          اتصالات CIP

·         سیستم گرمایش و سرمایش (ما صفحه بالش را توصیه می کنیم)

·         همزن تعبیه شده

·         زبری استاندارد مخزن Ra 0.8 میکرومتر

·         هر ظرفیتی

·         مواد 304 (L)، 316 (L)، دوبلکس بسته به نیاز مشتری

سیستم های CIP و عایق مخزن

تمامی اجزای مخزن فولاد ضد زنگ برای صنایع لبنی با دقت و مهندسی خاصی طراحی شده اند تا بتوانند از بهداشت بالا اطمینان حاصل کنند. این یک جنبه مهم در هنگام ذخیره سازی محصولات برای مصرف است.

مخازن ماست، کفیر، شیر یا آب پنیر با پشم معدنی معمولاً 120 میلی متر عایق بندی می شوند که در برابر رطوبت محافظت می شود (زیرا حاوی کلرید نیست). مرحله بعدی نصب ورق ذوزنقه ای شکل به عنوان محافظ برای کل مخزن است. عایق کاری مهم است زیرا اتلاف حرارت را به حداقل می رساند و دمای محصول را در سطح مناسب حفظ می کند که در مورد محصولات لبنی بسیار مهم است.

اتصالات CIP (تمیز کردن در محل) نیز به این نوع مخزن تعبیه شده است که امکان تمیز کردن خودکار را بدون نیاز به از بین بردن سایر اجزا فراهم می کند.

تست تانک برای صنایع لبنی

برای مخازن فرآیند و نگهداری محصولات لبنی، آزمایشات لازم در Gpi انجام می شود. یکی از این تست‌ها تست ریبوفلاوین است که با استفاده از آن اثربخشی شستشوی محصول از دیواره‌های مخزن، منهول‌ها، کف، اتصالات یا سر تمیزکننده بررسی می‌شود. با استفاده از یک لامپ UV و مایع ریبوفلاوین، مناطق مشکل شناسایی می شوند. سنسورهای اضافی پارامترهای مهم مربوط به اندازه‌گیری دما و فشار را کنترل می‌کنند و سطوح پایین یا خیلی زیاد مواد در مخزن را نشان می‌دهند.

 

یک آزمایش ضروری که توسط بخش کنترل کیفیت در مورد مخازن شیر و مشتقات شیر انجام می شود، بررسی چشمی جوش های EN ISO 17637 و EN ISO 5817 است که اندازه آنها تأثیر قابل توجهی بر استحکام جوش دارد. مخزن مرحله بعدی تست ابعادی و بصری است که شامل اندازه گیری و تطبیق مخزن ساخته شده با نقشه فنی می باشد.


خط تولید سس

 

صدها نوع سس را می‌توان از فرآوری میوه‌ها و سبزیجات به دست آورد. سس‌هایی مانند: سس گوجه‌فرنگی، خردل، سس سویا، سس باربیکو، سس مایونز و ... سس‌ها بر اساس بازار محلی منطقة تولیدی و هر نوع سلیقه منطقه‌ای بسیار متفاوت هستند. بسته به‌اندازه تولید و خروجی محصول، می‌توان از خط یکسانی برای تولید سس‌های مختلف یا یک خط جداگانه برای هر نوع سس استفاده کرد.

 

خط تولید سس

خط تولید سس با ذخیره‌سازی مواد اصلی آغاز می‌شود. محصولات اولیه (میوه‌ها و سبزیجات) نیمه آماده با ترکیبات مختلف مخلوط می‌شود و تحت مراحل پیش گرم‌شدن، ازبین‌بردن هوا، همگن‌سازی و پاستوریزاسیون قرار می‌گیرد.

خمیر کنسانتره توسط پمپ به مخازن ذخیره‌ای منتقل می‌شود که در آن گلوکز که قبلاً در حلال تهیه شده است، اضافه می‌شود. در مخازن دیگر روغن و سرکه ذخیره می‌شود. دوز دهی معمولاً از طریق جریان‌سنج‌ها یا لودسل ها برای محصولات مایع و از طریق فیدر وزن مخصوص پودرها انجام می‌شود. سپس مواد تشکیل‌دهنده باتوجه‌به نسبت مشخص شده توسط دستورالعمل، مانند ادویه‌جات به مخلوط‌کن اضافه می‌شوند. دوزهای محصولات به‌منظور گرم‌شدن در دمای غلظت در مخزن قرار می‌گیرند. تغذیه در یک مخزن مخلوط‌کن و پیش گرم‌کن یا مستقیماً در اجاق‌گاز انجام می‌شود.

محصول از طریق یک مبدل حرارتی لوله‌ای گرم می‌شود تا پردازش در مرحله بعدی تسهیل شود. در این مرحله هوای محلول در محصول خارج شود.بسته به غلظت محصول، مخلوط به یک کتری غلظت، یک سیم‌پیچ چرخشی گرم‌کننده یا مستقیماً به مخزن پخت‌وپز منتقل می‌شود، جایی که می‌توان مایع یا طعم‌دهنده اضافی اضافه کرد. سپس به‌منظور جلوگیری از رسوب‌گذاری، محصول همگن می‌شود و بعد از آن محصول به یک مخزن بافر منتقل می‌شود که محصول را در دمای ثابت نگه می‌دارد. مرحله بعدی پاستوریزاسیون است. پاستوریزاسیون توسط مبدل حرارتی لوله‌ای انجام می‌شود.

 

تجهیزات معمول موردنیاز برای خط تولید سس عبارت‌اند از:

·          تجهیزات ذخیره‌سازی

·          نوار نقاله

·         دستگاه شستشوی میوه و سبزیجات

·         دستگاه مرتب‌سازی

·         دستگاه‌های پوست‌کن

·         کتری

·         پاستوریزاتور

·         خطوط بسته‌بندی و پرکن

·         اواپراتور تحت خلأ

·         مخلوط‌کن

 

 


انواع مخزن استیل

 

مخازن ذخیره‌سازی در انواع، اشکال و مواد مختلفی وجود دارند.مخازن استیل به دلیل پایداری و دوام از رایج‌ترین مخازن ذخیره‌ای هستند.به همین دلیل در مؤسسات مسکونی، تجاری و صنعتی کاربرد گسترده‌ای پیدا کرده‌اند.نمونه‌هایی از مایعات قابل ذخیره در مخازن استیل شامل آب باران، آب آشامیدنی، فاضلاب، مواد شیمیایی، روغن روان‌کار، کلر، سوخت دیزل و نفت خام است.

چرا مخازن استیل ؟

مخازن استیل نسبت به انواع دیگر مخازن  کیفیت بالاتری دارند که در بسیاری از مواقع آن‌ها را به بهترین انتخاب تبدیل می‌کند. برخی از دلایل اصلی برای در نظر گرفتن مخازن استیل عبارتند از:

-         مخازن استیل در مقایسه با مخازن دیگر مقرون به صرفه تر هستند.

-         مقاومت آنان در برابر عوامل محیطی بیشتر است.

-         مقاومت آن در برابر خوردگی سبب می‌شود که تطبیق‌پذیری آن و درنتیجه کاربردهای آن بیشتر باشد.

انواع مخازن استیل

مخازن استیل انواع مختلفی دارند که هرکدام کاربرد خاصی دارند. برخی از انواع متداول مخازن استیل شامل موارد زیر است:

مخازن آب قابل حمل استیل:

می‌توان از آن‌ها در مدارس، بیمارستان‌ها و در روستاها استفاده کرد.

مخازن استیل موج دار:

از این مخزن می‌توان برای جمع‌آوری آب باران، ذخیره آب آبیاری، آب شیرین و مهار آتش استفاده کرد.

مخازن استیل دوجداره:

این مخازن جهت نگهداری محصولاتی به کار می روند که نیاز به پایداری دمایی دارند. این مخازن به دلیل ضدزنگ بودن و مقاومت در برابر آتش و خورندگی کاربردهای زیادی در صنایع غذایی و صنعت نفت و گاز دارد.

مخازن استیل سه جداره:

از این مخازن جهت حرارت‌دهی و سردکردن در صنایع غذایی، کارخانجات و دامداری‌ها، صنایع بهداشتی و آرایشی و شیمیایی استفاده می‌شود.

مخازن استیل متحرک:

برای سایت‌های ساختمانی، کشاورزی، خطوط لوله، آب و برق به کار می‌روند.

مخازن سوخت دیزل:

 برای ذخیره ی سوخت و در مکان های صنعتی به کار می رود.

مخازن استیل 316:

بهترین گزینه برای ذخیره‌سازی مواد شیمیایی خطرناک هستند.

مخازن استیل 304:

 این ماده عمدتاً از کروم و نیکل ساخته می‌شود و برای ذخیره‌سازی مواد شیمیایی آلی خطرناک در صنایع به کار می‌رود.

 


اسپری درایر

 

اسپری درایر برای محصولات لبنی 

هنگام خشک کردن فرآورده های لبنی ، هوای گرم (بسته به نوع محصول از 160 تا 205 درجه سانتیگراد) درون محفظه اسپری درایر به همراه محصول غلیظ پمپ می شود.

محصول خشک شده درون یک حمام مایع در زیر محفظه خشک کردن قرار می گیرد که مرتباً متزلزل است. همچنین هوا از زیر محفظه خشک کردن بالا می رود تا پودر خنک شود و در حرکت باشد. وقتی کاملاً خشک شد ، آگلومره پودر از سیستم خارج شده و قابل حمل است.

 

ساخت اسپری درایر

با استفاده از آخرین فن آوری ها ، اسپری درایر      Tetra Pak برای محصولات لبنی صنعت را رهبری می کند. به عنوان مثال ، سیستم مانیتور دوربین برای بررسی مداوم نازلهای اسپری ، و جلوگیری از ساخت محصول را شامل می شود  .

 

 فرآیند اسپری درایر

هنگام کار اسپری درایر ، نازل های ریزتر (تا یک نقطه) بهتر می شوند ، زیرا هرچه قطرات بیشتری ایجاد می کنید سطح بیشتری را می توانید خشک کنید. کلیدهای دیگر موفقیت ، داشتن خشک کن سایز مناسب برای محصول ، و درجه صحیح جمع شدن برای برنامه در نظر گرفته شده و جلوگیری از ریختن داخل محفظه اسپری درایر است.

 

اسپری درایر

 

 

 


دستگاه پرکن مایعات

دستگاه پرکن مایعات 

 

شرکت OPTIMA      تولید کننده انواع دستگاه پرکن می‌باشد.

 

کاربرد دستگاه پرکن مایعات

سیستم های پرکن مواد مایع، خمیر و پودر از دستگاه‌های مهم در خطوط  تولید هستند.  به عنوان مثال در صنایع غذایی، از سیستم های پر کن برای پر کردن قوطی، لوله، جعبه، بطری و ظروف مشابه استفاده می گردد. همچنین از دستگاه های پرکن در صنایع داروسازی برای پر کردن سرنگ، ویال، بطری های کوچک و کپسول ها استفاده می شود. در صنایع آرایشی و شیمیایی نیز جهت پر کردن پودرها، کرم ها و لوسیون ها در انواع ظروف، از دستگاه های پر کن استفاده می شود.

نیاز است که فرآیند پرکردن مواد مختلف از جمله مایعات و پودر ها تحت الشعاع طیف وسیعی از مقررات و الزامات باشد. از جمله این مقررات، شرایط بهداشتی دقیق برای پر کردن در بخش داروسازی  برای دوز دارو ها است. در صنایع غذایی مانند قهوه و همچنین صنایع شیمیایی نیز، لازم است پر کردن تحت شرایط خاصی صورت بگیرد تا به عنوان مثال به مواد شیمایی یا قابل اشتعال برخورد دست نداشته باشیم.

ساخت دستگاه پرکن مایعات

برای رعایت الزامات فنی و قانونی نیاز است که هرکدام از دستگاه های پر کن مطابق با نیازهای مشتریان طراحی و ساخته شوند. هنگامی که مشتریان به یک دستگاه پرکن نیاز داشته باشند،  OPTIMA تمام مشخصات و درخواست های مشتریان را در نظر می گیرد و بهترین دستگاه را با درنظر گرفتن تمامی جزئیات فنی طراحی می نماید. 

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

مایعات می توانند در حالت های مختلفی مانند رقیق و غلیظ باشند که با توجه به نوع مواد دستگاه های پر کن مختلفی مانند دستگاه پر کن مایعات رقیق و دستگاه پرکن مایعات غلیظ برای آن ها استفاده می شود